preloader

Riscul de creditare

Ține sub control riscurile și ia deciziile corecte!

Într-un climat economic din ce în ce mai volatil și mai nesigur, în care deciziile trebuie luate rapid, este din ce în ce mai important să fii informat și să acționezi la timp.

Ia deciziile rapid și corect în orice moment prin

analiza companiilor cu care vrei să fii partener, monitorizarea listei de clienți, analiza portofoliului, studii de piață și semnale.

RAPOARTE COMPANII

Analizează companiile cu care dorești să fii partener

Îți dăm acces nelimitat la rapoartele companiilor aflate în portofoliul tău ce conțin date actualizate aproape în timp real și care sunt obținute exclusiv din surse oficiale.

PLATFORMĂ DE MONITORIZARE

Monitorizează lista de clienți

Îți transmitem pe email și în cadrul aplicației alerte dacă datele companiilor aflate în lista ta de clienți s-au modificat.

ANALIZĂ PORTOFOLIU

Analizează portofoliul de clienți

Îți dăm acces nelimitat la rapoartele companiilor aflate în portofoliul tău ce conțin date actualizate aproape în timp real și care sunt obținute exclusiv din surse oficiale.

STUDII SECTORIALE

Studii de piață și semnale

Prin rapoartele pe care ți le oferim, vei lua decizii înțelegând care sunt semnalele de alarmă, dar și oportunitățile pe care le vei putea fructifica.

Fii mai presus de competiție

Fii eficient și pune datele să lucreze pentru tine. Monitorizează direct în sistemul tău datele partenerilor tăi.

API ALERTĂCUI

Pune datele să lucreze pentru tine

Îți oferim acces la datele despre persoanele juridice pe care le colectăm și administrăm cu grijă și ți le oferim spre a fi utilizate în aplicațiile pe care le folosești deja (ex: CRM, ERP).

De 10 ani, clienții noștri au încredere în noi

Alege să-ți menții business-ul în siguranță, prin decizii informate!