Termeni si conditii

Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii sau servicii prin intermediul acestui site.

1. Gamagim SRL ofera accesul si permite utilizarea site-ului AlertaCUI.ro doar sub rezerva acceptarii acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea sau obtinerea oricarui continut, date, informatii sau servicii prin AlertaCUI.ro sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de utilizare. Gamagim SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si de a retrage in parte sau in intregime termenii si conditiile, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. Accesand si navigand pe acest site, Utilizatorii accepta implicit termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestui site.

Prin intermediul aplicatiei www.alertaCUI.ro, sunt colectate, prelucrate si afisate date preluate de pe site-urile oficiale si publice ale: Ministerului de Finante, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Ministerului de Justitie si cel al Registrului Comertului.

Utilizarea serviciului nostru implica acceptarea in intregime a acestor termeni si conditii de utilizare.

2. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele: Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel, Gamagim SRL nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea aplicatiei in legatura cu aceasta.

Utilizatorul intelege si accepta ca Gamagim SRL nu poate garanta disponibilitatea permanenta si neconditionata a aplicatiei si ca nu poate fi facut responsabil pentru eventualele daune cauzate de nefunctionarea sau functionarea defectuoasa a serviciilor furnizate prin intermediul aplicatiei AlertaCUI.ro.

Avand in vedere faptul ca website-urile institutiilor publice mentionate mai sus drept surse nu-si asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor publicate, a frecventei actualizarii datelor afisate sau a functionarii fara intrerupere a website-urilor lor, nici site-ul AlertaCUI.ro nu poate si nu-si va asuma raspunderea asupra corectitudinii informatiilor. In aceste cazuri, datele afisate pot fi inexacte, neactualizate sau pot lipsi.

Gamagim SRL nu poate verifica veridicitatea acestor informatii in fiecare caz in parte si nu isi asuma raspunderea pentru posibilele informatii gresite sau pentru informatiile omise. Gamagim SRL nu garanteaza disponibilitatea informatiilor furnizate prin intermediul aplicatiei AlertaCUI.ro, nu garanteaza faptul ca aceste informatii sunt corecte sau complete si nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele daune.

Utilizatorul este de acord sa nu faca raspunzator si sa nu actioneze Gamagim SRL in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Gamagim SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere! Gamagim S.R.L. nu are obligatia legala de a verifica informatiile salvate sau furnizate pe site-ul AlertaCUI.ro si nu poate fi trasa la raspundere pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de aceste informatii.

3. Utilizatorul intelege si accepta ca :

 • a) Gamagim SRL, prin intermediul aplicatiei AlertaCUI.ro, nu poate fi facut raspunzatoare in nicio situatie, pentru luarea unei decizii de catre Utilizator ca urmare a folosirii serviciilor sau informatiilor furnizate de catre aplicatie.
 • b) informatiile si serviciile oferite de catre Gamagim SRL prin intermediul AlertaCUI.ro nu sunt garantate ca fiind exacte , complete sau actualizate si ca Utilizatorul va trebui sa-si exercite judecata sa proprie in ceea ce priveste luarea deciziilor ce privesc afacerile sale proprii.

Utilizatorul intelege si accepta ca informatiile puse la dispozitia sa prin intermediul aplicatiei AlertaCUI.ro sunt obtinute prin preluarea si prelucrarea datelor de pe site-urile oficiale si publice ale: Ministerului de Finante, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Ministerului Justitiei si cel al Registrului Comertului si :

 • a) sunt bazate si explicitate in unele cazuri, cu exceptia datelor preluate si afisate „asa cum sunt”, pe determinari subiective;
 • b) se pot modifica in mod neprevazut si deci pot sa nu mai fie de actualitate sau pot include informatii care s-au schimbat intre timp;
 • c) pot sa nu fie complete si nu pot fi garantate;
 • d) sunt subiectul schimbarilor periodice;
 • e) pot sa nu fie disponibile imediat sau la termenele dorite;
 • f) sunt oferite spre a fi folosite doar pe riscul si responsabilitatea Utilizatorului.
Gamagim SRL nu poate fi facuta raspunzatoare, in nici o situatie, pentru luarea unei decizii de catre Utilizator ca urmare a folosirii serviciilor sau informatiilor furnizate de catre aplicatie.

4. Gamagim SRL isi rezerva dreptul de a opri aplicatia temporar pentru lucrari de mentenanta sau din motive tehnice si va remedia problemele tehnice aparute in cel mai scurt timp posibil.

Gamagim SRL nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sau servicii nu sunt furnizate pentru o perioada de timp, sunt furnizate cu intarziere sau la performante reduse, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din motive tehnice sau orice alte motive independente de vointa Gamagim SRL.

Gamagim SRL isi rezerva dreptul de a opri aplicatia temporar pentru lucrari de mentenanta sau din motive tehnice.

5. Continutul si designul www.alertaCUI.ro, precum si orice alt material ce are legatura cu AlertaCUI.ro, apartin societatii Gamagim SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce, retransmite, distribui, disemina, vinde, publica, difuza sau transmite informatiile obtinute prin intermediul AlertaCUI.ro fara permisiunea scrisa din partea Gamagim SRL. Copierea si distribuirea serviciilor catre terti este interzisa .

Puteti copia si printa continutul AlertaCUI.ro doar pentru folosinta Dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, continutul AlertaCUI.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Cererile de utilizare a continutului AlertaCUI.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email specificata in sectiunea “Contact”.

Nu aveti dreptul de a utiliza aplicatia AlertaCUI.ro in vederea pregatirii unei baze de date sau de produse derivate care sa fie vandute, inchiriate, publicate sau furnizate in orice mod unei terte parti.

Continutul si designul www.alertaCUI.ro, precum si orice alt material ce are legatura cu www.alertaCUI.ro, apartin societatii Gamagim SRL

6. Sunteti responsabil pentru pastrarea securitatii si condifentialitatii informatiilor de acces pe acest site (parola si nume de utilizator necesare accesarii serviciilor AlertaCUI.ro). Daca ati instrainat sau v-au fost sustrase prin orice modalitate datele de acces la contul dumneavoastra, sunteti raspunzator de utilizarea acestora, indiferent daca aceasta se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa fiti responsabil de toate activitatile desfasurate pe acest site, AlertaCUI.ro. Daca se constata ca ati folosit acest serviciu pentru activitati care contravin legilor in vigoare va vom restrictiona accesul la acest serviciu.

Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a datelor de acces la servicii, precum si de utilizarea acestor servicii in concordanta cu legile in vigoare.

7. Gamagim SRL se obliga sa nu divulge niciunui tert lista societatilor incarcate in sistem pentru care se fac interogari (se solicita informatii). Astfel, Gamagim SRL va pastra confidentialitatea informatiilor si le va face disponibile doar angajatilor sai in functie de necesitati, pastrand acelasi nivel de confidentialitate a datelor pe care il foloseste si in cazul propriilor informatii in cadrul companiei sale.

Politica de confidentialitate

8. Gamagim SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la contul dumneavoastra in urmatoarele cazuri:

 • a. incercarea de frauda sau frauda de a ocoli masurile de securitate ale site-ului, de a sustrage informatii despre alti utilizatori;
 • b. incercarea de frauda sau frauda de a copia site-ul si de a-l reproduce in intregime sau in parte, accesul neautorizat – inclusiv tentativa – pe serverele Gamagim SRL;
 • c. intreprinderea de actiuni care afecteaza buna functionare a site-ului AlertaCUI.ro;
 • d. intreprinderea de alte actiuni care pot fi considerate abuzuri de catre Gamagim SRL.
Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul la serviciul AlertaCUI.ro si de a actiona pe cale de consecinta in cazul comiterilor de abuzuri, fraude sau tentative de acces neautorizat.

9. Puteti solicita printr-o cerere scrisa, semnata si stampilata stergerea tuturor datelor asociate contului dumneavoastra. O astfel de cerere implica sistarea imediata a furnizarii de servicii catre dumneavoastra.

Va asiguram dreptul de a sterge toate datele si documentele dumneavoastra din sistemul nostru.

10. Gamagim SRL poate derula in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune a site-ului AlertaCUI.ro. Campaniile si promotiile derulate de Gamagim SRL nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor pot fi schimbate oricand fara sa necesite un anunt prealabil.

Ne rezervam dreptul de a plasa publicitate in site-ul AlertaCUI.ro

11. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Gamagim SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate, pentru statistica, pentru rapoarte de credit si emiterea de facturi pro-forma si fiscale pentru persoane fizice – clienti sau potentiali clienti.

Datele personale ale Dvs. ne sunt furnizate pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite de catre Gamagim SRL prin intermediul aplicatiei www.alertaCUI.ro.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Gamagim SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, partenerilor contractuali ai operatorului, companiei postale si firmei de curierat.

Gamagim SRL este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarilor datelor cu caracter personal sub nr. 26138. Gamagim SRL nu face publice si nu vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale Dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a utiliza serviciile oferite prin intermediul aplicatiei www.alertaCUI.ro de catre Gamagim SRL.

Ne rezervam dreptul de a nu sterge informatii sau evidente personale, daca suntem obligati de lege sa pastram acele informatii sau acele evidente.

Datele nu vor fi transferate in alte state. Daca unele dintre datele personale sunt incorecte, clientii pot trimite informatii exacte la info@alertacui.ro. Codul Numeric Personal furnizat va fi folosit exclusiv pentru facturare si nu va fi facut public.

Gamagim S.R.L. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs.

S.C. Gamagim S.R.L. , Bdul. Decebal, nr 92, sc.B, ap.18, Piatra Neamt 610052
RO 15237510
J27/240/2003
Capital social: 200 Lei

AlertaCUI.ro - Termeni generali de utilizare

Folosirea aplicatiei AlertaCUI.ro implica acceptarea in totalitate a Termenilor si Conditiilor de utilizare. Atat Gamagim SRL cat si oricare din angajatii sai nu ofera niciun fel de garantie si nu pot fi facuti raspunzatori in nicio situatie pentru luarea unei decizii de catre utilizator ca urmare a accesarii sau utilizarii serviciilor sau informatiilor furnizate prin intermediul aplicatiei AlertaCUI.ro.
Astfel, informatiile accesate in cadrul aplicatiei AlertaCUI.ro se pot utiliza doar pe proprie raspundere, au un scop informativ si nu pot fi folosite ca documente oficiale.

SC Gamagim SRL

RO 15237510 Piatra Neamt

Tel: 0748.415.610

Tel: 0721.479.197